Minnesrik helg

Har varit en lång men minnesvärd helg! Är sjukt glad att jag fick möjligheten att få uppleva state! Vi lämnade skolan vid 9:30 på morgonen och kom upp till Spokane vid 15-tiden. Stannade vi eastern Washington university där tävlingen skulle vara. Vi var där och värmde upp och kolla in stället innan vi åkte och checkade in på hotellet. Sedan var det middag på red Robin (hamburger place) och sedan minigolf med laget! 
Upp tidigt fredag morgon för att vara vid tävlingen vid 9-tiden. Var en låång daged mycket väntan innan man sprang. Vi gick vidare i våran 4x2, gick sådär i 100m då tjejerna som springer är fruktansvärt snabba! Vi kom nionde plats i 4x1 så vi gick nästan vidare, var 0.02 sekunder från laget som kom före oss.. På kvällen var det pizza till middag och läggdags tidigt. 
Upp tidigt på lördag morgon då vi sprang 4x2 vid 10-tiden och vi kom på 8:e plats och fick medalj då vi kom till finalerna! Lördagen var en varm dag och runt 30 grader, var kul att sitta och titta på alla som sprang och annat. Var en kul och häftig upplevelse! Killarna kom 5 i 4x4 vilket var väldigt duktigt! 
Kom hem till white salmon vid 23:30 lördagskväll och då hade Kelsey kommit hem från Colorado på överrasknings besök! Kul att jag fick se henne denna helg då jag inte trodde jag skulle få se henne innan jag åkte hem. 
I söndags kväll åkte vi upp till en jätte fin plats så man kan se hela Hood River och vi tog lite familje kort då kelsey var hemma. En väldigt fin kväll och magisk utsikt. 
Idag var det måndag och tillbaka till skolan och mycket att göra i skolan nu, seniors slutar på onsdag och har graduation på lördag! Har min första final imorgon i accounting. Hade fotbolls träning nu på kvällen då tjejerna börjar träna och har lite cuper under sommaren och jag får vara med och träna fram tills jag åker hem. 
Bilder från dom senaste dagarna❤️
My roomates! Allie and Kirstin!
My american home!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback