1 vecka tills NYC

Igår gjorde jag inte mycket alls, kollade på tv på förmiddagen och facetimeade även med pappa en stund. Så det var en bra start på lördagen! På eftermiddagen så åkte jag och Allie upp till resten av familjen uppe på mt Hood. Min värdfamilj har köpt en stuga/lägenhet där uppe då dom spenderat nästan varje helg under vintern och åker skidor. Så på kvällen satte vi upp en ny TV då den som var i lägenheten pajade dagen innan..  Vi satt och kollade på frozen igen då bara jag och Allie av familjen har sett den. När jag vaknade vid 9:30 tiden imorse så var det blueberry pancakes till frukost, såå gott! Vi åkte sedan skidor fram tills 15-tiden och åkte hem och gjorde lunch (quesadillas). Efter lunchen städade vi och åkte sedan hem till huset. Har varit soligt och runt 60F men vinden fortfarande kall ! Nu på kvällen har jag gjort klart min accounting läxa och sen har jag, Allie, Matt och Jackson och Jason spelat Kickball. Det är precis som baseball typ men med en fotboll eller liknande! Jag och Allie har precis kollat klart på ett avsnitt av Greys anatomy och nu läggdags och tagga för skolan imorgon! 
Idag är den en vecka kvar till NEW YORK! Ser verkligen fram emot det! Ska bli väldigt skönt med lov och ett break från skolan .. Så förhoppningsvis går denna veckan fort!
Ikväll har jag även svarat EF angående min hemresa. Jag tackade ja till wave 6 alltså mellan 24-26 juni så runt den tidsperioden blir hem till Sverige.
Nä nu ska jag sova goodnight ❤️
Hej! Jag ska förmodligen på utbytesår nästa år. Ska på intervju osv nästa vecka typ.

Ibland känner jag mig skit taggad på att åka iväg och typ "Det här klarar jag, yeah!!!". Andra dagar känner jag "Kommer aldrig klara mig i ett år utan mina föräldrar." osv. Hur kände du dig innan du åkte eller när du ansökte? Har du några tips på hur man kan 'peppa' sig själv ännu mer? Kram!

Svar: Hej! Vad kul att höra ! Jag svarar på detta i ett inlägg, så hoppas det är okej! :) Kram
Sofia

2014-03-25 // 21:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback