Q & A

Hej kan inte du ha ett frågor och svar inlägg? 
Hej! Jo det kan jag ha någon dag!
Här kmr några frågor isf: 
Är highscool som i filmer, typ att cheerleder och fotbollskillarna är de populära och att det typ är fest hela tiden? 
Nej det skulle jag inte säga att det är. Jag går på en skola med 300 elever så vi har inga speciella som är populära vilket jag tycker är bra. Det är inte fest hela tiden här jag bor, sen beror det på vilka man hänger med och vilken kompiskrets man är i.
Var alla hjärtansdag kul? Fick du nåt, och gav du nåt? 
Ja det var en ganska kul dag! I skolan några dagar innan kunde man köpa ett litet kort med godis och skicka det till en kompis eller kille under skoltid. Du betalde och skrev till vem du ville ge till och sen på alla hjärtans dag delades det ut av några elever under klass tid. Jag fick några av mina kompisar och jag gav några också. Det var en liten kul grejj men annars var det inte så mycket mer tycker jag. Det är mer om man är tillsammans med någon som jag inte är..
Vilken organisation åker du med? 
EF
Vad är bra respektive dåligt med den? 
Det som är bra med EF är att det är EF hela vägen. Amerikanarna kommunicerar med EF i Sverige vilket jag tycker är bra. Jag tycker inte det är något som är dåligt med EF, tycker det har varit bra hela vägen och vääldigt hjälpsamma!
Vilka regler har din vfamilj satt upp åt dig? 
 
Vilka regler har organisationen? 
Inte ta droger, inte festa osv. Inte göra något olagligt mer eller mindre.
Gick du på nån sport innan så att du var tillräckligt bra för att vara med i laget Sverige? 
Jag har spelat fotboll sedans jag var 6 år i Sverige, så jag spelade fotboll i min skola här i varsity teamet. Just nu springer jag track eller friidrott som svenskar kallar det. Har aldrig sprungit track innan så det är något helt nytt för mig.
Är det lätt elr svårt att komma in i gäng? 
 
Jag har E, G i engelska, tror du att jag klarar mig på det om jag åker till USA? 
Absolut! Din engelska kommer förbättra sig så mycket medans du är här. Så länge du förstår någorlunda och kan kommunicera så är det inga problem. Med EF måste du bara ha ett E,G i engelska innan du ska åka.
Hur är människorna där? 
Utåtgående och pratsamma! Här där jag bor är alla väldigt vänliga och hjälpsamma. I början av mitt år så kände jag inte många medans jag gick från klass till klass och lite då och då kunde det komma upp folk och prata med mig och fråga vem jag var.
Och killarna hur är dem? 
Majoriteten är ganska omogna och inte riktigt växt upp skulle jag säga. Gäller dock inte alla ! Men dom är snälla och väldigt hjälpsamma. Svårt och förklara.
Tack!
Hoppas detta hjälpte dig! Har du mer frågor så ställ dom när som så svarar jag i ett inlägg, kram
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback