SPRINGBREAK

Springbreak!! Skolan har gått så seg idag, var många folk borta då hela många åkte till San fransisco som antingen var i band eller kör osv. Vi kollade klart på frozen i första perioden, älskar verkligen den filmen! Hade mitt US history unit test och det gick bra! Hade även ett oförberett quizz i Lang and lit och jag missade den klassen igår då vi var iväg på ett meet men fick 12/15! Under yearbook hade vi flappy bird contest, den som fick högst High score vann så en ganska kul period och vi alla fick godis. 
 Vi hade en väldigt kort träning idag då det ösregnade ute så vi var i gymmet och tränade, magövningar och hoppa på lådor typ haha. Jag kom hem och duschade och sedan åkte Shelly, jag och Allie ner till everybodys och åt middag. Jack och Jason åkte till ett skidrace 3 timmar härifrån så dom kommer tillbaka på söndag då jag åker till NEW YORK!! Jag och Shelly har kollat på en film som heter the delivery man. En hyfsat okej och intressant film! 
Imorgon blir det att åka till Portland och lämna av Allie då hon åker till Colorado för att hälsa på sin syster. Jag och Shelly ska nog shoppa lite efter vi släppt av Allie. 


 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback