Svar på fråga

Hej! Jag ska förmodligen på utbytesår nästa år. Ska på intervju osv nästa vecka typ. 
Ibland känner jag mig skit taggad på att åka iväg och typ "Det här klarar jag, yeah!!!". Andra dagar känner jag "Kommer aldrig klara mig i ett år utan mina föräldrar." osv. Hur kände du dig innan du åkte eller när du ansökte? Har du några tips på hur man kan 'peppa' sig själv ännu mer? Kram!
Hej! Vad kul att höra! Intervjun kommer gå jätte bra. Jag såg fram emot det mycket samt var jag nervös, men det är verkligen inget att vara nervös över.
Jag kände precis som du känner! Ena dagen var jag hur exalterad och såg fram emot det så mycket och att det inte skulle vara några problem. Nästa dag undrade jag vad jag höll på med och att jag aldrig skulle klara det. Så jag vet hur du känner. Så tankarna gick upp och ner, i början när jag ansökte så var jag så glad och såg fram emot det så himla mycket! Sen när tiden närmade sig så var jag så taggad men ändå rädd för jag visste inte vad som väntade. Hmm du kan peppa dig själv med att du kommer få uppleva high school spirit vilket är sjukt kul då alla verkligen går in för det! Tänk på hur mycket du kommer uppleva när du är borta och få gå på high school och fotball games som är så amerikanskt det kan bli tycker jag. Det var verkligen något jag älskade under hösten att sitta på en fredags kväll med mina vänner och kolla när killarna spelade fotball game och skolbandet spelade låtar i pausen.
Stort lycka till på intervjun och om du har mer frågor eller några tankar så hör bara av dig! Kram
 
 
En grå och regnig dag har det varit idag.. I första perioden idag kollade vi på frozen då vi hade konsert igår så det var en skön period. På lunchen idag hade vi PROM meeting, jag och mina vänner är det som ska fixa prom så ser fram emot det. Tycker det är kul att jag är med och fixar prom då det är en stor grej. Prom is scheduled to be the 17th of may. Vi har möte under lunchen ibland och vi började lite efter vi kom tillbaka från jullovet. Efter skolan var det träning och vi sprang 200m x 6, men jag kunde inte springa speciellt fort eller mycket för den delen heller.. Har benhinneinflammation så det gör sjukt ont att springa vilket jag tycker suger då jag verkligen vill springa.. Jag hade det under hösten när jag spelade fotboll men nu är det värre, så får se vad jag kan göra för att det ska bli bättre.   VI har ett meet i stevenson på torsdag och jag ska springa 4x4 och 4x2, vill verkligen inte springa 4x4 då det är jätte jobbigt och jag har inte riktigt styrkan att sprint ett helt varv haha.. men jag får göra mitt bästa så får det gå som det går!  
Nu ska jag skriva anteckningar till mitt US history prov som jag har på fredag men är inte hemma på torsdag så får börja idag istället.
 
 
 


Sjukt tacksam för detta svaret! Jag ska nog åka till hösten men har intervju först och jag upplever EXAKT samma sak och dehär inlägget hjälpte mig, tack!

Svar: Vad kul att höra! Har du några andra frågor så ställ dom bara så svarar jag så gott jag kan! stort lycka till med intervjun och processen! :)
Sofia

2014-03-29 // 09:30:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback