Tragisk dag

Glömde av att blogga igår.. Inget speciellt hände, vi började klockan elva och hade våra ojämna perioder: 1,3,5&7th vilket innebar för mig, choir, TA, yearbook och web design. Efter skolan var det träning och mina ben ville inte riktigt sammarbeta så får hoppas det blir bättre inom några dagar! 
Idag började morgonen ganska bra, jag och Allie åkte och åt frukost på ett café och satt och pratade innan vi åkte till skolan. När vi väl kom till skolan så fick jag veta att en kille i vårat track-team dog igår pågrund av hjärtfel... Jag kände honom inte personligen men sett honom runt skolan och hade en klass med honom i höstas. Så våra track coacher ville att vi skulle ha ett möte när skolan började så hela vårat lag på ca 50 personer samlades i musiktimmen och coacherna berättade vad som hänt osv.. Varit en tragisk dag med mogna ledsna människor och lärare. Han var bara 17-år gammal, riktigt tråkigt att det kunde hända. Så dagen har varit sådär idag .. 
Efter skolan var det träning och vi övade på hand-offs då vi har våran första tävling imorgon! Är super nervös..! Ska springa 4x4 and 4x1 så håll tummarna! Efter tävling så åker jag, Allie, Jackson och min värdpappa till Portland och ska gå på blazers game, så ser fram emot det! Nu ska jag kolla ett avsnitt av prison break godnatt. ❤️
Rest in peace! Hej kan inte du ha ett frågor och svar inlägg?
Här kmr några frågor isf:
Är highscool som i filmer, typ att cheerleder och fotbollskillarna är de populära och att det typ är fest hela tiden?
Var alla hjärtansdag kul? Fick du nåt, och gav du nåt?
Vilken organisation åker du med?
Vad är bra respektive dåligt med den?
Vilka regler har din vfamilj satt upp åt dig?
Vilka regler har organisationen?
Gick du på nån sport innan så att du var tillräckligt bra för att vara med i laget Sverige?
Är det lätt elr svårt att komma in i gäng?
Jag har E, G i engelska, tror du att jag klarar mig på det om jag åker till USA?
Hur är människorna där?
Och killarna hur är dem?
Tack!

2014-03-20 // 12:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback