Districts

Igår (torsdag) efter träningen åkte vi till Hood River för Froyo såå gott! På kvällen pluggade jag och vi satt och pratade med familjen ute. Var varmt igår och var över 20 grader vid 21-tiden. Idag (fredag) var det dags för ännu en track tävling ! Districts var det idag och var tvungen att bli placerad 1-4 för att gå vidare till state nästa vecka. Vi kom två i 4x2 relay, jag kom 4 i 100m och vi kom 3 a i 4x1 så jag kvalificerade mig i alla mina event ! Vi bröt även skolans 4x2 rekord som varit där i 20 år så kul att bryta det! Så mitt namn och mina relay girls kommer finnas i skolan med rekord tills någon annan bryter rekordet! Så kul och tagad för nästa vecka! Just nu sitter jag, Allie och matt och kollar på någon film! 
Middag! 
Foto från Mariah, mina relay girls! Love them so much! So glad I got to run with then this season and that we are going to state next week! So excited!


Hej Sofia!

2014-05-24 // 08:32:12

Oj nu råkade jag skicka iväg kommentaren... haha, måste bara fråga hur det ser ut med pengar (kanske fult att fråga) men i Sverige får vi ju studiebidrag varje månad, är det samma där? Eller får du "månadspeng" av din värdfamilj, eller från familjen hemma i Sverige? Eller hade du med dig fickpengar för ett helt år?
Kram

Svar: Hej! Jag får inget studie bidrag när jag är här i USA. Jag får pengar utav mina föräldrar i Sverige när jag behöver det. Jag hade även med mig fick pengar när jag kom hit och sen har jag ett bankkort som mina föräldrar sätter in pengar på när jag behöver det :)
Hoppas det svarade på dina frågor kram
Sofia

2014-05-24 // 08:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback