Memorial weekend

Har glömt att skriva att det är memorial weekend här. Imorgon (måndag) är det memorial day för att hedra soldater, militärer osv som dött i strid. Igår tog jag det lugnt, var en slapp dag. satt ute och läste och kollade film. På kvällen åkte vi över till Allies pojkväns hus och åt pizza och sedan åkte vi med dom upp till en lake och killarna fiskade. När jag kom hem kollade jag ett avsnitt av blacklist och gick sedan och la mig.
Idag har jag facetimeat med pappa och pratade om planer för sommaren och annat. Tiden går fort nu och snart sommarlov. Detta året har gått väldigt fort! It's a bittersweet feeling to go home this summer...
Just nu sitter jag och kollar på NCIS, älskar den serien.
Imorgon måndag är vi lediga, blir att göra det sista pluggandet före sommarlovet mer eller mindre.På eftermiddagen har vi träning, alla vi som ska till state (12st). Går bara i skolan två dagar denna veckan tisdag och onsdag för på torsdag åker vi till Spokane med track laget där state är. Det tar ungefär 5 timmar att åka dit. På fredag är det pre-lims och på lördag är det finalerna. Blir en kul kommande vecka.
bild från gårdagen
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback