My weekend

I fredags lämnade vi skolan vid 13-tiden och åkte till Washougal som ligger ca en timme från oss för att tävla. Jag sprang 4x1,4x2 och 100m och jag kom två i 100 m och fick pr så var sjukt glad över det! Vi vann 4x1 och kom tvåa i 4x2. Fick fick en snabbare tid i 4x2 så just nu är vi 2 in state! Efter jag var klar med mina event hämtade familjen upp mig och vi åkte upp till Olympia lite över två timmar från Washougal till min Shellys mamma. Vi gick upp tidigt på lördagsmorgonen för att "go shrimping". Fånga räkor var det som stod på schemat. Man får bara gör det ett antal gånger i Maj och man får bara fånga upp till ett visst antal per person så ju mer personer i båten med fiske licens ju mer kan du fånga. Var regnigt men vi satt under tak så var en rätt okej lördag. Efter vi fångat över 500 räkor så åkte vi tillbaka till huset och åt middag och jag skypade med Nicole och Julia lite innan vi åkte hem. Vi kom hem vid 22-tiden och vi satt i köket och pratade och samt kollade på "my strange addiction" och jag må säga att det var det konstigaste och roligaste programmet jag sett på ett tag! En kille hade en addiction att äta plast, han åt plastpåsar haha.. Var en bra kväll!
Idag vaknade jag vid 7-tiden och kunde inte somna om så jag kollade ett avsnitt av hart of dixie och gick sedan upp och åt frukost. Efter frukosten duschade jag och packade upp mina väskor från helgen. Jag facetimade med familjen och även min faster en stund! Ska bli spännande att komma tillbaka till mitt rum då dom ska ändra färg osv i mitt rum! Jag gjorde klart min accounting och pratade med Nicole över skype en stund också! Nu är klockan 15 och jag har hunnit med mycket på förmiddagen!
Ska sätta mig och börja läsa Insurgent som är den andra boken i Divergent triologin! Så bra böcker.
Bilder från helgen   

Pictures taken from Facebook by a parent that takes picture for us and puts them on Facebook so we can see them! ❤️Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback