Ready for state

Bloggningen blir sämre och sämre.. Känner inte att jag vill prioritera den speciellt mycket då jag hellre hänger med familjen eller mina vänner och glömmer av bloggen .. (Sorry pappa!)
Igår var det tillbaka till skolan och var en vanlig dag, gör våra sista läxor och allt nu innan finals som börjar nästa vecka tror jag. Hade en ganska så kort träning igår, sprang en hel 4x2 och jag övade på starts. 
Idag (onsdag) lämnade jag in mitt accounting project då jag är klar med det så hoppas allt som jag gjort är rätt! Kollade på Huckleberry Finn på engelskan då vi läser den boken just nu.. Hade en halvtimmes träning, vi sprang 4x1 mot killarna och vi fick 6.5 sekunders försprång och vi vann men med väldigt lite marginal. Var en kul träning. 
På kvällen hade jag min sista choir concert så är mer eller mindre klar i den klassen då jag gjorde min final igår och det var att man skulle sjunga en sång inför klassen och jag sjöng en svensk sång. Har nu på kvällen packat då vi åker till Spokane imorgon för STATE! Lämnar skolan vid 9- tiden och tar ca 5 timmar att köra dit. Så kommer hem igen sent lördag kväll så nästa inlägg blir nog inte förens på söndag. 
Nu ska jag sova, håll tummarna för mig denna helgen! ❤️ 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback